“Jeg var vel kun otte-ni år gammel, da jeg fik en gammel knallert. Den kørte jeg så på i haven.”

Et professionelt og personligt autoværksted

Qbik Auto, drevet af Michael Vendelbo, åbnede på Parallelvej 60 i Trige i 2011, med en målsætning om at levere personlig og professionel service på højt niveau.

Som autoværksted har vi en bred vifte af kompetencer inden for , men er især specialister i serviceeftersyn og vedligehold. Alt fra skifte af bremseklodser til reparation af ruder og udstødninger bliver ordnet til en moderat pris.

Mekanikere og autoværksteder har fået et lidt blakket ry – mange er bange for at sende bilen til et olieskifte, men ender med en regning for en masse ekstra udført arbejde. Hos Qbik Auto tror vi på altid at være gennemskuelige og ærlige overfor vores kunder. Derfor vil du aldrig opleve ubehagelige overraskelser når du henter din bil. Vi kontakter dig altid med eventuelle ekstra problemer vi støder på – det er dig der bestemmer hvilket arbejde vi skal udføre.

Michael Vendelbo har en passion for klassiske biler og motorcykler. Interesserer du dig også for 70′er mekanik, så er du altid velkommen til en snak og en kop kaffe. Måske får du endda lov til at se den gamle Triumph Stag han går og skruer på.

Blandt den faste kundeskare findes blandt andet flere af de lokale håndværkere, for hvem Qbik Auto holder autoparken kørende.

Hos Trige Auto mener vi at arbejdspladsen afspejler indgangsvinklen til arbejdet. Derfor vil du sjældent opleve et bedre organiseret og rent værksted.