Et professionelt og personligt autoværksted

Qbik Auto, drevet af Michael Vendelbo, åbnede på Parallelvej 60 i Trige i 2011, med en målsætning om at levere personlig og professionel service på højt niveau.

Som autoværksted har vi en bred vifte af kompetencer inden for , men er især specialister i serviceeftersyn og vedligehold. Alt fra skifte af bremseklodser til reparation af ruder – udstødninger – kobling med mere, bliver lavet til en moderat pris.

Mekanikere og autoværksteder har fået et lidt blakket ry – mange er bange for at sende bilen til et olieskifte, som ofte ender med en regning for en masse ekstra udført arbejde. Hos Qbik Auto vil vi altid være gennemskuelige og ærlige overfor vores kunder. Derfor vil du aldrig opleve ubehagelige overraskelser når du henter din bil. Vi kontakter dig altid med eventuelle ekstra problemer vi støder på inden arbejdet udføres – det er dig der bestemmer hvilket arbejde vi skal udføre.

Michael Vendelbo har en passion for klassiske biler og motorcykler. Interesserer du dig også for 70’er mekanik, så er du altid velkommen til en snak og en kop kaffe. Måske får du endda lov til at se den gamle MC han går og skruer på.

Blandt den faste kundeskare findes blandt andet flere af de lokale håndværkere, for hvem Qbik Auto holder autoparken kørende.

Hos Qbik Auto mener vi at arbejdspladsen afspejler indgangsvinklen til arbejdet. Derfor vil du sjældent opleve et bedre organiseret og rent værksted.

Vedr. Besøg fra miljøtilsynet 2019.

Ved sidste besøg fra miljøtilsynet fik Qbik auto ingen anmærkninger. Det vil sige at affaldshåndteringen samt opbevaring af olie og ligende var i orden, der var ikke noget der skulle ændres. Derfor blev Qbik auto placeret i den gruppe der får færrest besøg fra miljøtilsynet.

Hos Qbik Auto har vi i 2019 vundet tilbud hvor vi var ca. 50% billigere end mærkeværkstedets pris

og ca. 10% billigere end kædeværksteder med tyske priser.

Brug for hjælp?

Tilbud

MC

Hvad kan vi

Pris eksempler

Om Qubik auto

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Så ring nu, og få et uforpligtende tilbud

    Parallelvej 60
    8380 Trige

    Telefon: +45 40456585
    mail: info@qbikauto.dk